02 614 74 44

телефонски број

Брзи кредити до плата - како можат ...

Брзи кредити до плата - како можат да Ви помогнат во време на инфлација

Брзи кредити до плата - како можат да Ви помогнат во време на инфлација

Брзи кредити до плата - поим и карактеристики 

Пред да Ве запознаеме со предностите на услугата „Брз кредит до плата“, особено во сегашно време на инфлација, накратко ќе објасниме што претставува истата. Брзите кредити до плата се кредити кои најчесто се предвидени за навремено покривање на одредени тековни трошоци на клиентите, во случај кога има доцнење на платата, на пример. Овие кредити се карактеризираат со пониски лимити на одобрување, како и со кратки рокови на отплата. Целта на брзите кредити до плата е да им помогнат на клиентите да ги совладаат финансиските пречки во најбрзо можно време, со цел да се вратат во нормалниот животен ритам. 


Брзи кредити до плата - цел на кредитите во време на инфлација

Услугата „Брзи кредити до плата“ станува уште поважна во услови на висока инфлација и намалена куповна моќ на клиентите, какви што, за жал, се сегашните. Ќе наведеме неколку конкретни ситуации во кои брзите кредити до плата можат да Ви бидат најкорисни:
  1. Цел на брзи кредити до плата: Покривање на тековни трошоци при доцнење на платата - Како што веќе напоменавме, главната цел на услугата „Брзи кредити до плата“ е да им овозможи на клиентите да си ги покријат тековните трошоци при задоцнување на платата од страна на работодавачот. Имајќи ја предвид високата инфлација во последнава година, доцнењето на платите и не е така ретка појава. Со помош на брзите кредити до плата, клиентите имаат можност да ги подмират тековните трошоци додека пристигне следниот месечен прилив на средства. 
  2. Цел на брзи кредити до плата: Плаќање на високи сметки - Уште една тешка последица од инфлацијата е зголемениот ризик од неочекувано високи сметки. Зимските месеци се особено критични кога станува збор за високи сметки за струја и греење. Во случај кога не можете навремено да се справите со толку високи сметки, имате можност да ја искористите предноста на услугата „Брзи кредити до плата“. Овие кредити ќе Ви овозможат навремено да си ги подмирите сметките за да не останете без струја и греење, а до следната плата ќе можете веднаш да го исплатите и кредитот подигнат за оваа цел.
  3. Цел на брзи кредити до плата: Покривање на непредвидени трошоци - Понекогаш се соочуваме со трошоци кои е невозможно да се предвидат, како, на пример, трошоци за итно реновирање во домот, за поправка на возило, нов апарат за домаќинството и сл. Во такви ситуации, услугата „Брзи кредити до плата“ ќе Ви овозможи дополнителни финансиски средства токму кога најмногу Ви е потребно, а потоа ќе Ви остане само да си го исплатите подигнатиот кредит, со следниот прилив по основ на плата. 

Назад кон сите

Аплицирај за кредит
Прочитај повеќе
Брзи онлајн кредити на месечни рати - што претставуваат

Брзи онлајн кредити на месечни рати - што претставуваат

Брзи онлајн кредити на месечни рати - кој ги нуди  Брзите онлајн кредити на месечни рати се нудат како услуга ...

повеќе детали
Подигнување на кредити – причина за нивната популарност

Подигнување на кредити – причина за нивната популарност

Подигнување на кредити – причина за нивната популарност Во изминативе години, праксата за подигнување на ...

повеќе детали
Гледај ЕВРО 2024 со телевизор од Креди ЈЕС

Гледај ЕВРО 2024 со телевизор од Креди ЈЕС

Креди Јес ќе ги израдува своите клиенти за ЕВРО 2024 со осум 43" Смарт TV.  Сите клиенти кои подигнале ...

повеќе детали
Креди Јес со целосно нови продукти

Креди Јес со целосно нови продукти

Креди Јес со задоволство Ве известува дека воведовме целосно нови продукти, како современо решение за сите Ваши ...

повеќе детали
Подигнување на брзи онлајн кредити на месечни рати

Подигнување на брзи онлајн кредити на месечни рати

Какви се предностите за Вас како клиент од подигнувањето на брзи онлајн кредити на месечни рати Првата предност за Вас ...

повеќе детали
Првиот добитник на наградната игра „Гледај ЕВРО 2024 со телевизор од Креди ЈЕС“

Првиот добитник на наградната игра „Гледај ЕВРО 2024 со телевизор од Креди ЈЕС“

Со задоволство Ве известуваме дека го имаме првиот добитник во наградната игра „Гледај ЕВРО 2024 со телевизор од ...

повеќе детали
Шестиот добитник во наградната игра „Гледај ЕВРО 2024 со телевизор од Креди ЈЕС“

Шестиот добитник во наградната игра „Гледај ЕВРО 2024 со телевизор од Креди ЈЕС“

Со задоволство Ве известуваме дека го имаме шестиот добитник во наградната игра „Гледај ЕВРО 2024 со телевизор од ...

повеќе детали
Поволни брзи кредити - зошто да се доверите на Креди Јес

Поволни брзи кредити - зошто да се доверите на Креди Јес

Поволни брзи кредити од Креди Јес – Широка понуда Тимот на Креди Јес има разработено широка понуда од ...

повеќе детали
Петтиот добитник во наградната игра „Гледај ЕВРО 2024 со телевизор од Креди ЈЕС“

Петтиот добитник во наградната игра „Гледај ЕВРО 2024 со телевизор од Креди ЈЕС“

Креди Јес повторно наградува! Со задоволство Ве известуваме дека го имаме петтиот  добитник во наградната ...

повеќе детали
Одговорност

и професионално кредитирање

Доверба

најдобри совети и грижа за Вас

Приоритет

Ваш прв избор за кредитирање

Брзина

кредит во најкус можен рок