02 614 74 44

телефонски број

Кои грешки да ги избегнувате при ...

Кои грешки да ги избегнувате при подигнување на брзи кредити до плата

Кои грешки да ги избегнувате при подигнување на брзи кредити до плата

Најчести грешки при подигнување на брзи кредити до плата

Постојат неколку најчести грешки, кои би требало да се избегнат при подигнување на брзи кредити до плата. Да објасниме некои од нив: 
  1. Грешка при подигнување на брзи кредити до плата: Земање на поголема сума од потребната - При подигнување на брзи кредити до плата, Ве советуваме да ја изберете точната сума која Ви треба и ниту денар повеќе. Не заборавајте, колку е повисок лимитот на кредитот до плата, толку е поголем товарот врз семејниот буџет при враќање на истиот; 
  2. Грешка при подигнување на брзи кредити до плата: Непланско користење на подигнатите средства - Во никој случај не смеете да си дозволите непланско користење на кредитот до плата, на пример, за импулсивно купување на нешто што не е најпотребно во моментот. Брзите кредити до плата се карактеризираат со краток рок на отплата. Секое непланско користење на истите би можело да Ве доведе до неможност да се запазат тие рокови за отплата и да се доведете до потешкотии кај кредиторот;
  3. Грешка при подигнување на брзи кредити до плата: Ненавремено враќање на кредитот во првата прилика - Нема потреба да го чекате крајниот рок за отплата на брзите кредити до плата. Најдобрата варијанта на отплата на овие кредити е веднаш, штом Ви се укаже можност, целосно да се раздолжите кон кредиторот. Во спротивно, може да се случи импулсивно да потрошите дел од средтствата наменети за отплата на кредитот до плата, па непотребно да се доведете во дополнителни финансиски потешкотии.

 

Назад кон сите

Аплицирај за кредит
Прочитај повеќе
Подигнување на кредити – причина за нивната популарност

Подигнување на кредити – причина за нивната популарност

Подигнување на кредити – причина за нивната популарност Во изминативе години, праксата за подигнување на ...

повеќе детали
Подигнување на кредити – основни совети

Подигнување на кредити – основни совети

Основни совети за подигнување на кредити Основни совети за подигнување на кредити: разгледајте ги понудите наменети ...

повеќе детали
Подигнување на кредити - зошто да се доверите на Креди Јес

Подигнување на кредити - зошто да се доверите на Креди Јес

Подигнување на кредити - зошто да се доверите на Креди Јес Подигнување на кредити од Креди Јес: Широка и ...

повеќе детали
За секој прв кредит 0% камата

За секој прв кредит 0% камата

Креди ЈЕС нуди на сите нови клиенти да земат кредит со 0% камата. Точно така – враќаш толку колку што земаш, во ...

повеќе детали
Вториот добитник на наградната игра „Гледај ЕВРО 2024 со телевизор од Креди ЈЕС“

Вториот добитник на наградната игра „Гледај ЕВРО 2024 со телевизор од Креди ЈЕС“

Со задоволство Ве известуваме дека го имаме вториот добитник во наградната игра „Гледај ЕВРО 2024 со телевизор од ...

повеќе детали
Гледај ЕВРО 2024 со телевизор од Креди ЈЕС

Гледај ЕВРО 2024 со телевизор од Креди ЈЕС

Креди Јес ќе ги израдува своите клиенти за ЕВРО 2024 со осум 43" Смарт TV.  Сите клиенти кои подигнале ...

повеќе детали
Брзи онлајн кредити без докажување на приход - што треба да знаеме за оваа услуга

Брзи онлајн кредити без докажување на приход - што треба да знаеме за оваа услуга

Брзи онлајн кредити без докажување на приход Кога зборуваме за услугата „Брзи онлајн кредити без докажување ...

повеќе детали
Поволни брзи кредити - зошто да се доверите на Креди Јес

Поволни брзи кредити - зошто да се доверите на Креди Јес

Поволни брзи кредити од Креди Јес – Широка понуда Тимот на Креди Јес има разработено широка понуда од ...

повеќе детали
На што треба да внимавате при изборот на поволни брзи кредити

На што треба да внимавате при изборот на поволни брзи кредити

На што треба да внимавате при изборот на поволни брзи кредити Има неколку нешта на кои е добро да внимавате при ...

повеќе детали
Одговорност

и професионално кредитирање

Доверба

најдобри совети и грижа за Вас

Приоритет

Ваш прв избор за кредитирање

Брзина

кредит во најкус можен рок