02 614 74 44

телефонски број

Кредит до плата

Кредит до плата

Дополнителна услуга за плаќање.
Аплицирај за кредит

Дознај повеќе за кредитот

Погледни сега

Кредит до плата
Во Креди Јес, ние знаеме дека внимателно си го планирате месечниот буџет, но се случуваат непредвидени ситуации за кои Ви треба брзо решение. Кредит до плата од Креди Јес е продукт наменет токму за такви моменти, кога најмногу Ви треба партнер од доверба за кредит до 20 000 МКД. 


Што претставува Кредит до плата

Кредитот до плата ќе Ви ги овозможи неопходните средства за неодложни ситуации, додека го добиете следниот месечен прилив. Овој кредит е достапен за сите нови и постојани клиенти, а создаден токму за сите Вас кои одлично го распределувате својот буџет, но имате итна потреба од средства. 


Првиот Кредит до плата е со 0% камата 

Долколку прв пат аплицирате кај нас и сте го одбрале продуктот Кредит до плата, нема да Ви биде пресметана никаква камата и нема да платите ништо повеќе од одобрениот износ, во рамки на 30 дена од денот на подигнување на кредитот. За да аплицирате за бескаматен Kредит до плата, потребно е да сте полнолетен државјанин на Северна Македонија со валиден документ за лична идентификација, без обрска да доставите извод од месечни примања. 


Како да аплицирам за Кредит до плата

Доколку сакате средствата да ги добиете на Вашата трансакциска сметка, можете да аплицирате целосно онлајн, во само неколку лесни чекори:
  • Одберете ја посакуваната сума преку калкулаторот на нашата веб страна; 
  • Пополнете го формуларот за аплицирање – наведете ги неопходните информации и само следете ги чекорите; 
  • Очекувајте го нашиот повик – во најкус можен рок ќе добиете информации за одобрувањето на Вашиот кредит. 
Доколку сакате средствата да ги добиете во кеш, повелете во една од нашите филијали, ширум целата држава.


Ако веќе сте клиент во Креди Јес

Ако веќе сте наш клиент и сакате да подигнете Кредит до плата, најавете се во својот кориснички профил и изберете го саканиот продукт или обратете се во најблиската филијала до Вас.
  • Износ од 3 000 до 20 000 мкд;
  • Рок на отплата – до 30 дена од денот на подигнување на кредитот. Вие одлучувате во кој момент да го исплатите кредитот во наведениот рок;
  • Потребни документи – само валиден документ за идентификација.
  • Брзо аплицирање – онлајн и во филијала; 
  • Лесно одобрување – ја добивате одобрената сума на Вашата трансакциска сметка или веднаш во кеш, самите избирате како;
  • Краток рок на отплата – го враќате кредитот до 30 дена од денот на подигнување, со најниски можни трошоци;
  • Лесна отплата – можете да уплатите веднаш во сите наши филијали, во сите подружници на банките или со користењње на електронско банкарство. 
Износ на кредитот: 8 000 МКД
Рок на отплата: 30 денови
Тек на отплата: На една месечна рата 
Вкупен износ за отплата: 10 000 МКД.**Примерот е применлив при исполнување на условите од договорот за кредит, без експресно разгледување на апликацијата
Одговорност

и професионално кредитирање

Доверба

најдобри совети и грижа за Вас

Приоритет

Ваш прв избор за кредитирање

Брзина

кредит во најкус можен рок