02 614 74 44

телефонски број

Контакт

Телефонски број:

02 614 74 44
достапен за целата држава, по тарифа на фиксен повик според видот на телефонската претплата што ја користите

E-mail адреса:

[email protected]
за сите прашања во врска со подигнувањето и отплатата на кредитот

Работно време:

Понеделник – Петок
08:30 - 19:00
Сабота
09.00 - 14.00

Социјални мрежи:

Пишете ни!

Вашите податоци:
Кореспонденција:
Прашање:

Општи услови:

Ги прифаќам Општите услови и се согласувам со обработката на моите лични податоци содржани во овој формулар, исклучиво за внатрешна употреба, согласно Политиката за заштита на лични податоци и постоечката законска регулатива на територијата на Северна Македонија.


Безбедносен код:

Испрати го прашањето
Одговорност

и професионално кредитирање

Доверба

најдобри совети и грижа за Вас

Приоритет

Ваш прв избор за кредитирање

Брзина

кредит во најкус можен рок