02 614 74 44

телефонски број

Подигнување на кредити – причина ...

Подигнување на кредити – причина за нивната популарност

Подигнување на кредити – причина за нивната популарност

Подигнување на кредити – причина за нивната популарност

Во изминативе години, праксата за подигнување на кредити станува сè позастапен метод кој клиентите го користат за справување со привремените финансиски потешкотии. Тоа воопшто не е случајно. Динамиката на современиот живот, зголемената доверба во сферата на небанкарско кредитирање, како и зголемената достапност и разновидност на услугите, се само дел од причините за оваа тенденција кај населението. Во таа насока, накратко ќе ги разгледаме споменатите причини, кои ги поттикнуваат клиентите кон подигнување на кредити:
  • причини кои ги поттикнуваат клиентите кон подигнување на кредити: динамиката на современиот живот – како една од суштинските причини за зголемената потреба од подигнување на кредити можеме да ја истакнеме динамиката на современиот живот. Постојат бројни околности кои создаваат привременни финансиски потешкотии кај клиентите – од доцнење на платата до непредвидени трошоци, како поправки во домот или на автомобилот. Најбрзиот и најлесен начин да се справите со ваквите околности и потешкотии е преку подигнување на кредити. При подигнување на кредити до плата, на пример, клиентите успеваат да ги покријат тековните трошоци, а веднаш по приливот на следната плата го исплаќаат кредитот, со што проблемот е целосно решен, брзо и лесно.
  • причини кои ги поттикнуваат клиентите кон подигнување на кредити: зголемена доверба во сферата на небанкарско кредитирање – на самиот почеток на градењето на сферата на небанкарско кредитирање, учесниците во истата се соочуваа со значителна недоверба од страна на клиентите. Оваа недоверба се должеше на ширење неточни информации за кредитните услуги, како и на некоректниот однос од страна на одредени кредитори кон клиентите. Но, се разбира, се случија значителни промени во оваа насока. Сè почесто, клиентите се уверуваат дека праксата на подигнување на кредити не е штетна, ниту ќе им создаде дополнителни проблеми. Тука, ќе ја споменеме и иницијативата на низа фирми за брзи кредити за целосна транспарентност, одговорно кредитирање и советување на клиентите, кои во своите филијали или преку контакт центарот детално ги презентираат сите услови при подигнување на кредити.
  • причини кои ги поттикнуваат клиентите кон подигнување на кредити: огромната разновидност на понуди – во моментов, на финансискиот пазар е достапна огромна и разновидна понуда за подигнување на кредити. Во сите тие понуди за подигнување на кредити, постојат и такви насочени кон специфичните потреби на конкретни групи клиенти – вработени, пензионери, сопственици на бизниси итн. Независно од Вашиот работен статус и моментална финансиска состојба, со сигурност ќе пронајдете оптимална понуда за подигнување на кредити за Вас.
  • причини кои ги поттикнуваат клиентите кон подигнување на кредити: зголемена достапност – зголемувањето на достапноста на кредитните услуги е уште една причина за нивно популаризирање. Клиентите веќе имаат полесна и подостапна варијанта за кредитирање од досегашната пракса на строги критериуми и бавни процедури  за подигнување на кредити, кои можат да траат со недели. Фирмите за брзи кредити нудат опции за подигнување на кредити кај кои одобрувањето е во рамки дури на неколку минути, а може да ги користат и невработени лица или лица со влошена кредитна историја.
 

Назад кон сите

Аплицирај за кредит
Прочитај повеќе
Подигнување на брзи онлајн кредити на месечни рати

Подигнување на брзи онлајн кредити на месечни рати

Какви се предностите за Вас како клиент од подигнувањето на брзи онлајн кредити на месечни рати Првата предност за Вас ...

повеќе детали
Подигнување брзи кредити до плата - зошто да се доверите на Креди Јес

Подигнување брзи кредити до плата - зошто да се доверите на Креди Јес

Подигнување на брзи кредити до плата од Креди Јес - Услови во корист на клиентот  Услугата „Брзи кредити ...

повеќе детали
На што треба да внимавате при изборот на поволни брзи кредити

На што треба да внимавате при изборот на поволни брзи кредити

На што треба да внимавате при изборот на поволни брзи кредити Има неколку нешта на кои е добро да внимавате при ...

повеќе детали
Кој може да аплицира за брзи онлајн кредити без докажување на приход 

Кој може да аплицира за брзи онлајн кредити без докажување на приход 

За брзи онлајн кредити без докажување на приход можат да аплицираат максимално широк круг на клиенти. Како што веќе ...

повеќе детали
Вториот добитник на наградната игра „Гледај ЕВРО 2024 со телевизор од Креди ЈЕС“

Вториот добитник на наградната игра „Гледај ЕВРО 2024 со телевизор од Креди ЈЕС“

Со задоволство Ве известуваме дека го имаме вториот добитник во наградната игра „Гледај ЕВРО 2024 со телевизор од ...

повеќе детали
Креди Јес со целосно нови продукти

Креди Јес со целосно нови продукти

Креди Јес со задоволство Ве известува дека воведовме целосно нови продукти, како современо решение за сите Ваши ...

повеќе детали
Брзи кредити до плата - како можат да Ви помогнат во време на инфлација

Брзи кредити до плата - како можат да Ви помогнат во време на инфлација

Брзи кредити до плата - поим и карактеристики  Пред да Ве запознаеме со предностите на услугата „Брз ...

повеќе детали
Подигнување на кредити - зошто да се доверите на Креди Јес

Подигнување на кредити - зошто да се доверите на Креди Јес

Подигнување на кредити - зошто да се доверите на Креди Јес Подигнување на кредити од Креди Јес: Широка и ...

повеќе детали
Брзи онлајн кредити без докажување на приход - зошто да се доверите на Креди Јес

Брзи онлајн кредити без докажување на приход - зошто да се доверите на Креди Јес

Брзи онлајн кредити без докажување на приход – зошто да се доверите на Креди Јес Брзи онлајн кредити без ...

повеќе детали
Одговорност

и професионално кредитирање

Доверба

најдобри совети и грижа за Вас

Приоритет

Ваш прв избор за кредитирање

Брзина

кредит во најкус можен рок