02 614 74 44

телефонски број

За секој прв кредит 0% камата

За секој прв кредит 0% камата

За секој прв кредит 0% камата
Креди ЈЕС нуди на сите нови клиенти да земат кредит со 0% камата. Точно така – враќаш толку колку што земаш, во рамките на 30 дена!

Понудата е валидна за сите нови клиенти на кои им е одобрен прв кредит со сума до 20 000 МКД и кој ќе го вратат за рок од 30 дена.


Како да аплицирате за кредит со 0% камата

Аплицирајте за кредит, на начин на кој Ви е најлесно:
  • Онлајн – на нашата онлајн страна www.crediyes.mk на полето АПЛИЦРАЈ ЗА КРЕДИТ ОНЛАЈН, со валидна е-маил адреса се регистрирате и пополнувате основни податоци за Вас;
  • Филијала – посетете една од нашите филијала каде нашите консултанти ќе ви објаснат детално за новите тековни понуди.

Каде да го вратам заемот

Важно е да знаете дека кредитот треба да го вратите во рамките од 30 дена, на најлесен начин што ќе го изберете:
  • Онлајн – преку електронска уплата на трансакциска сметка;
  • Филијалa – лично со лична карта или со број на Вашиот кредит;
Со уплатница во која било банка или пошта на една од нашите наведени трансакциски сметки:
  • УНИ Банка АД Скопје: 240010111571708
  • НЛБ Банка АД Скопје: 210073963840129
  • Комерцијална Банка АД Скопје 300000004523922
Аплицирајте сега!

Назад кон сите

Аплицирај за кредит
Прочитај повеќе
Брзи кредити до плата - како можат да Ви помогнат во време на инфлација

Брзи кредити до плата - како можат да Ви помогнат во време на инфлација

Брзи кредити до плата - поим и карактеристики  Пред да Ве запознаеме со предностите на услугата „Брз ...

повеќе детали
Подигнување брзи кредити до плата - зошто да се доверите на Креди Јес

Подигнување брзи кредити до плата - зошто да се доверите на Креди Јес

Подигнување на брзи кредити до плата од Креди Јес - Услови во корист на клиентот  Услугата „Брзи кредити ...

повеќе детали
Брзи онлајн кредити без докажување на приход - зошто да се доверите на Креди Јес

Брзи онлајн кредити без докажување на приход - зошто да се доверите на Креди Јес

Брзи онлајн кредити без докажување на приход – зошто да се доверите на Креди Јес Брзи онлајн кредити без ...

повеќе детали
Брзи онлајн кредити без докажување на приход - што треба да знаеме за оваа услуга

Брзи онлајн кредити без докажување на приход - што треба да знаеме за оваа услуга

Брзи онлајн кредити без докажување на приход Кога зборуваме за услугата „Брзи онлајн кредити без докажување ...

повеќе детали
Подигнување на брзи онлајн кредити на месечни рати - зошто да се доверите на Креди Јес

Подигнување на брзи онлајн кредити на месечни рати - зошто да се доверите на Креди Јес

Креди Јес Ви нуди навистина широк избор на брзи онлајн кредити на месечни рати. Брзите онлајн кредити на месечни рати ...

повеќе детали
Поволни брзи кредити - зошто да се доверите на Креди Јес

Поволни брзи кредити - зошто да се доверите на Креди Јес

Поволни брзи кредити од Креди Јес – Широка понуда Тимот на Креди Јес има разработено широка понуда од ...

повеќе детали
Кои грешки да ги избегнувате при подигнување на брзи кредити до плата

Кои грешки да ги избегнувате при подигнување на брзи кредити до плата

Најчести грешки при подигнување на брзи кредити до плата Постојат неколку најчести грешки, кои би требало да се ...

повеќе детали
Поволни брзи кредити - како да ги препознаете

Поволни брзи кредити - како да ги препознаете

Поволни брзи кредити - карактеристики кои треба да ги поседуваат Секој клиент, кој во даден момент има потреба од ...

повеќе детали
На што треба да внимавате при изборот на поволни брзи кредити

На што треба да внимавате при изборот на поволни брзи кредити

На што треба да внимавате при изборот на поволни брзи кредити Има неколку нешта на кои е добро да внимавате при ...

повеќе детали
Одговорност

и професионално кредитирање

Доверба

најдобри совети и грижа за Вас

Приоритет

Ваш прв избор за кредитирање

Брзина

кредит во најкус можен рок