02 614 74 44

телефонски број

Кредити

Кредит на рати

Потрошувачкиот Kредит на рати е достапен за сите клиенти и погоден за реализирање на сите Ваши тековни планови, без оглед на неговата намена.
Износот за кој можете да аплицирате е од 3 000 до 70 000 МКД, со рок на отплата од 3 до 7 месеци, на еднакви месечни рати. 

Дознај повеќе за кредитот

Кредит до плата

Кредитот до плата ќе Ви ги овозможи неопходните средства за неодложни ситуации, додека го добиете следниот месечен прилив. Овој кредит е достапен за сите нови и постојани клиенти, а создаден токму за сите Вас кои одлично го распределувате својот буџет, но имате итна потреба од средства.

Дознај повеќе за кредитот

Кредит со 0% камата

На сите наши нови клиенти, Креди ЈЕС им нуди одлична можност – КРЕДИТ СО 0% КАМАТА! Точно така – враќаш колку што земаш, во рамките на 30 дена!

Дознај повеќе за кредитот

Кредит за лоjални потрошувачи

Во Креди Јес создадовме посебен продукт – Кредит за лојални потрошувачи, за да им излеземе во пресрет на сите наши редовни клиенти. Овој продукт нуди многу поволности во насока на намалување на трошоците за отплата, избор на оптимален износ и висина на ратата – но и многу повеќе!

Дознај повеќе за кредитот
Одговорност

и професионално кредитирање

Доверба

најдобри совети и грижа за Вас

Приоритет

Ваш прв избор за кредитирање

Брзина

кредит во најкус можен рок