02 614 74 44

телефонски број

Кредит за лоjални потрошувачи

Кредит за лоjални потрошувачи

Дополнителна услуга за плаќање.
Износ на ратата:
Дополнителна услуга за плаќање.
МКД
Аплицирај за кредит

Дознај повеќе за кредитот

Погледни сега

Кредит за лоjални потрошувачи
Во Креди Јес создадовме посебен продукт – Кредит за лојални потрошувачи, за да им излеземе во пресрет на сите наши редовни клиенти. Овој продукт нуди бројни поволности во насока на намалување на трошоците за отплата, избор на оптимален износ и висина на ратата – но и многу повеќе!
 

Што претставува Кредит за лојални потрошувачи

Кредитот за лојални потрошувачи е достапен за сите редовни клиенти на Креди Јес, кои имаат изградено кредитна историја кај нас, а се заинтересирани за кредит со месечни отплати.

Износот за кој можете да аплицирате е од 5 000 до 120 000 МКД, со рок на отплата од 5 до 15 месеци, на фиксни и поволни месечни рати.

 

Како да аплицирам за Кредит за лојални потрошувачи

Доколку сакате средствата да ги добиете на Вашата трансакциска сметка, можете да аплицирате целосно онлајн, во само неколку лесни чекори:
 • Изберете го саканиот износ и рокот на отплата на кредитот; 
 • Пополнете ги потребните информации; 
 • Направете верификација на својот профил; 
 • Очекувајте го нашиот повик – во најкус можен рок ќе добиете информација за Вашата апликација за кредит.
Доколку сакате средствата да ги добиете во кеш, повелете во една од нашите филијали, ширум целата држава.
 

Услови за аплицирање

За да аплицирате за овој кредит, потребно е да сте редовен клиент во Креди Јес, како и да поседувате валиден документ за идентификација и да сте полнолетен државјанин на Северна Македонија.
 • Износ од 5 000 до 120 000 МКД; 
 • Плаќање на поволни месечни рати;
 • Рок на отплата од 5 до 15 месеци;
 • Фиксна рата и камата за целиот период на отплата. 
 • Брзо и лесно аплицирање и одобрување; 
 • Конкурентни услови – меѓу најдобрите на пазарот на финансиските институции;
 • Без скриени трошоци; 
 • Без обврска да доставите договор за вработување; 
 • Без обврска да доставите извод од лични примања; 
 • Врвна и професионална услуга; 
 • Програма за лојални клиенти – добивате големи поволности при редовно подмирување на Вашите обврски. 
Износ на кредитот: 25 000 МКД
Рок на отплата: 7 месеци
Тек на отплата: На еднакви месечни рати
Месечна рата: 4242.54 МКД
Вкупен износ за отплата: 29 697,78 МКД*


*Примерот е применлив при исполнување на условите од договорот за кредит, без експресно разгледување на апликацијата
Одговорност

и професионално кредитирање

Доверба

најдобри совети и грижа за Вас

Приоритет

Ваш прв избор за кредитирање

Брзина

кредит во најкус можен рок