02 614 74 44

телефонски број

Креди Јес со целосно нови продукти

Креди Јес со целосно нови продукти

Креди Јес со целосно нови продукти
Креди Јес со задоволство Ве известува дека воведовме целосно нови продукти, како современо решение за сите Ваши потреби. Овие продукти се достапни за сите нови и постојани клиенти, а процесот на аплицирање останува брз и лесен.


Кредит на рати

Потрошувачкиот КРЕДИТ НА РАТИ е достапен за сите клиенти и погоден за реализирање на сите Ваши тековни планови, без оглед на неговата намена:
 • Износ до 70 000 МКД;
 • Плаќање на рати;
 • Рок на отплата од 3 до 7 месеци;
 • Фиксна рата и камата за целиот период на отплата.

Кредит до плата

Кредитот до плата ќе Ви ги овозможи неопходните средства за неодложни ситуации, додека го добиете следниот месечен прилив. Овој кредит е достапен за сите нови и постојани клиенти, а создаден токму за сите Вас кои одлично го распределувате својот буџет, но имате итна потреба од средства:
 • Износ од 3 000 до 20 000 МКД;
 • Рок на отплата – до 30 дена од денот на подигнување на кредитот. Вие одлучувате во кој момент да го исплатите кредитот во наведениот рок;
 • Потребни документи – само валиден документ за идентификација.

Кредит со 0% камата

На сите наши нови клиенти, Креди ЈЕС им нуди одлична можност – КРЕДИТ СО 0% КАМАТА! Точно така – враќаш колку што земаш, во рамките на 30 дена!
 • Износ од 3 000 до 20 000 МКД;
 • Рок на отплата – 0 % трошоци до 30 дена од денот на подигнување на кредитот;
 • Потребни документи – само валиден документ за идентификација.

Кредит за лојални потрошувачи

Во Креди Јес создадовме посебен продукт – КРЕДИТ ЗА ЛОЈАЛНИ ПОТРОШУВАЧИ, за да им излеземе во пресрет на сите наши редовни клиенти. Овој продукт нуди многу поволности во насока на намалување на трошоците за отплата, избор на оптимален износ и висина на ратата – но и многу повеќе!
 • Износ од 5 000 до 120 000 мкд;
 • Плаќање на поволни месечни рати;
 • Рок на отплата од 5 до 15 месеци;
 • Фиксна рата и камата за целиот период на отплата.

Како да аплицирате

Доколку сакате средствата да ги добиете на Вашата трансакциска сметка, можете да аплицирате целосно онлајн, во само неколку лесни чекори:
 • Изберете го саканиот износ и рокот на отплата на кредитот;
 • Пополнете ги потребните информации;
 • Направете верификација на својот профил;
 • Очекувајте го нашиот повик – во најкус можен рок ќе добиете информација за Вашата апликација за кредит.
Доколку сакате средствата да ги добиете во кеш, повелете во една од нашите филијали, ширум целата држава.

Назад кон сите

Аплицирај за кредит
Прочитај повеќе
Брзи онлајн кредити на месечни рати - што претставуваат

Брзи онлајн кредити на месечни рати - што претставуваат

Брзи онлајн кредити на месечни рати - кој ги нуди  Брзите онлајн кредити на месечни рати се нудат како услуга ...

повеќе детали
Подигнување на брзи онлајн кредити на месечни рати - зошто да се доверите на Креди Јес

Подигнување на брзи онлајн кредити на месечни рати - зошто да се доверите на Креди Јес

Креди Јес Ви нуди навистина широк избор на брзи онлајн кредити на месечни рати. Брзите онлајн кредити на месечни рати ...

повеќе детали
Подигнување на кредити – основни совети

Подигнување на кредити – основни совети

Основни совети за подигнување на кредити Основни совети за подигнување на кредити: разгледајте ги понудите наменети ...

повеќе детали
Подигнување брзи кредити до плата - зошто да се доверите на Креди Јес

Подигнување брзи кредити до плата - зошто да се доверите на Креди Јес

Подигнување на брзи кредити до плата од Креди Јес - Услови во корист на клиентот  Услугата „Брзи кредити ...

повеќе детали
На што треба да внимавате при изборот на поволни брзи кредити

На што треба да внимавате при изборот на поволни брзи кредити

На што треба да внимавате при изборот на поволни брзи кредити Има неколку нешта на кои е добро да внимавате при ...

повеќе детали
Подигнување на кредити – причина за нивната популарност

Подигнување на кредити – причина за нивната популарност

Подигнување на кредити – причина за нивната популарност Во изминативе години, праксата за подигнување на ...

повеќе детали
Брзи онлајн кредити без докажување на приход - зошто да се доверите на Креди Јес

Брзи онлајн кредити без докажување на приход - зошто да се доверите на Креди Јес

Брзи онлајн кредити без докажување на приход – зошто да се доверите на Креди Јес Брзи онлајн кредити без ...

повеќе детали
Кои грешки да ги избегнувате при подигнување на брзи кредити до плата

Кои грешки да ги избегнувате при подигнување на брзи кредити до плата

Најчести грешки при подигнување на брзи кредити до плата Постојат неколку најчести грешки, кои би требало да се ...

повеќе детали
Брзи кредити до плата - како можат да Ви помогнат во време на инфлација

Брзи кредити до плата - како можат да Ви помогнат во време на инфлација

Брзи кредити до плата - поим и карактеристики  Пред да Ве запознаеме со предностите на услугата „Брз ...

повеќе детали
Одговорност

и професионално кредитирање

Доверба

најдобри совети и грижа за Вас

Приоритет

Ваш прв избор за кредитирање

Брзина

кредит во најкус можен рок