02 614 74 44

телефонски број

Кредит на рати

Кредит на рати

Дополнителна услуга за плаќање.
Износ на ратата:
Дополнителна услуга за плаќање.
МКД

Аплицирај за кредит

Дознај повеќе за кредитот

Погледни сега

Кредит на рати
Потрошувачкиот Kредит на рати е достапен за сите клиенти и погоден за реализирање на сите Ваши тековни планови, без оглед на неговата намена.
Износот за кој можете да аплицирате е од 3 000 до 70 000 МКД, со рок на отплата од 3 до 7 месеци, на еднакви месечни рати. 


Како да аплицирам за Кредит на рати

Доколку сакате средствата да ги добиете на Вашата трансакциска сметка, можете да аплицирате целосно онлајн, во само неколку лесни чекори:
 • Изберете го саканиот износ и рокот на отплата на кредитот; 
 • Пополнете ги потребните информации; 
 • Направете верификација на својот профил; 
 • Очекувајте го нашиот повик – во најкус можен рок ќе добиете информација за Вашата апликација за кредит.
Доколку сакате средствата да ги добиете во кеш, повелете во една од нашите филијали, ширум целата држава. 


Услови за аплицирање

За да аплицирате за брз кредит, потребен Ви е само валиден документ за идентификација и да сте полнолетен државјанин на Северна Македонија. 
 • Износ до 70 000 МКД; 
 • Плаќање на рати;
 • Рок на отплата од 3 до 7 месеци;
 • Фиксна рата и камата за целиот период на отплата. 
 • Брзо и лесно аплицирање и одобрување; 
 • Конкурентни услови – меѓу најдобрите на пазарот на финансиските институции;
 • Без скриени трошоци; 
 • Без обврска да доставите договор за вработување; 
 • Без обврска да доставите извод од лични примања; 
 • Врвна и професионална услуга; 
 • Програма за лојални клиенти – добивате големи поволности при редовно подмирување на Вашите обврски. 
Износ на кредитот: 20000 МКД
Рок на отплата: 6 месеци
Тек на отплата: На еднакви месечни рати
Месечна рата: 3877.57 МКД
Вкупен износ за отплата: 23 265.42 МКД.*

*Примерот е применлив при исполнување на условите од договорот за кредит, без експресно разгледување на апликацијата
Одговорност

и професионално кредитирање

Доверба

најдобри совети и грижа за Вас

Приоритет

Ваш прв избор за кредитирање

Брзина

кредит во најкус можен рок