02 614 74 44

телефонски број

Кредит со 0% камата

Кредит со 0% каматаАплицирај за кредит

Дознај повеќе за кредитот

Погледни сега

Кредит со 0% камата
На сите наши нови клиенти, Креди ЈЕС им нуди одлична можност – КРЕДИТ СО 0% КАМАТА! Точно така – враќаш колку што земаш, во рамките на 30 дена!


Кој може да подигне Кредит со 0% камата

Понудата важи за сите нови клиенти на кои им е одобрен износ до 20 000 МКД, со рок на отплата до 30 дена од подигнувањето на кредитот. За да аплицирате за Kредит со 0% камата, потребно е да сте полнолетен државјанин на Северна Македонија со валиден документ за лична идентификација, без обврска да доставите извод од месечни примања.


Што претставува Кредит со 0% камата

Кредитот со 0% камата е продукт кој ќе Ви овозможи да ги реализирате своите тековни планови без апсолутно никакви трошоци за истиот. Овој кредит е достапен за сите нови клиенти, а создаден токму за сите Вас кои имате итна потреба од средства. Ако прв пат аплицирате кај нас и сте го одбрале продуктот Кредит со 0% камата, нема да Ви биде пресметана никаква камата и нема да платите ништо повеќе од одобрениот износ, во рамки на 30 дена од денот на подигнување на кредитот. 


Како да аплицирам за Кредит со 0% камата

Доколку сакате средствата да ги добиете на Вашата трансакциска сметка, можете да аплицирате целосно онлајн, во само неколку лесни чекори:
  • Одберете ја посакуваната сума преку калкулаторот на нашата веб страна; 
  • Пополнете го формуларот за аплицирање – наведете ги неопходните информации и само следете ги чекорите; 
  • Очекувајте го нашиот повик – во најкус можен рок ќе добиете информации за одобрувањето на Вашиот кредит. 
Доколку сакате средствата да ги добиете во кеш, повелете во една од нашите филијали, ширум целата држава.


Ако веќе сте клиент во Креди Јес

Ако веќе сте наш клиент, можете да одберете некој од другите наши продукти и поволности. Само најавете се во својот кориснички профил и изберете го саканиот продукт или обратете се во најблиската филијала до Вас.
  • Износ од 3 000 до 20 000 мкд;
  • Рок на отплата – 0 % трошоци до 30 дена од денот на подигнување на кредитот;
  • Потребни документи – само валиден документ за идентификација.
  • Брзо аплицирање – онлајн и во филијала; 
  • Лесно одобрување – ја добивате одобрената сума на Вашата трансакциска сметка или веднаш во кеш, самите избирате како;
  • Бесплатен кредит – при одобрување на првиот кредит го враќате истиот износ, во рок до 30 дена од денот на подигнување, без никакви трошоци;
  • Лесна отплата – можете да уплатите веднаш во сите наши филијали, во сите подружници на банките или со користењње на електронско банкарство. 
Износ на кредитот: 8 000 МКД
Рок на отплата: 30 денови
Тек на отплата:   На една месечна рата
Вкупен износ за отплата: 8 000 МКД.**Примерот е применлив при исполнување на условите од договорот за кредит, со и без експресно разгледување на апликацијата.
Одговорност

и професионално кредитирање

Доверба

најдобри совети и грижа за Вас

Приоритет

Ваш прв избор за кредитирање

Брзина

кредит во најкус можен рок