02 614 74 44

телефонски број

За CrediYES

Историја

Креди Јес својата мисија ја започнува во Бугарија во 2009 година, отварајќи ја првата филијала за потрошувачки кредити за физички лица достапни за сите. По 15 години работа денес компанијата има над 100 подружници на целата територија на Бугарија и многу опции за кредитирање на физички и правни лица. Првата подружница во Северна Македонија ја отвара во Скопје, во 2019, а истовремено започнува и онлајн кредитирањето. Во моментот компанијата има 24 оперативни подружници во повеќе градови во земјата со план за отварање на нови до крајот на годината, сѐ со цел поголема достапност на услугите за сите клиенти од Македонија. Ако сѐ уште не е блиску до Вас на располагање ви е контакт центарот каде може да се обратите како да аплицирате целосно онлајн за да ги имате средствата на Вашата трансакциска сметка.


Основни информации за Креди Јес

Основање: 2019 година
Решение за работа: 13-7340/4
Седиште: Даме Груев бр.3, 1000 Скопје


CrediYES Македонија е член на Асоцијација на Финансиски друштва

Од почетокот на 2021 година Креди ЈЕС стана член на Асоцијацијата на Финансиски друштва на Северна Македонија. Тоа е голем показател дека нашата компанијата кредитира разумно, транспарентно, со јасни правила и со голема грижа кон клиентите.


Мисија и цели што сакаме да ги постигнеме

Посветени на довербата која ја градиме и на заедниците на кои им служиме.

Одговорност - Одговорно и професионално кредитирање, најдобра услуга и задоволни клиенти се нашата крајна цел и мисија.

Доверба - Нашите вработени се Вашите локални пријатели од кои секогаш може да го добиете најдоброто финансиско советување и на кои комплетно може да ја препуштите Вашата доверба за избор на кредитен продукт според вашите потреби.

Приоритет - Целта на нашето финансиско друштво е секогаш да бидеме Вашиот прв избор за позајмување пари но во исто време наш приоритет е остварување на долгорочна соработка со Вас.

Брзина - Со користење и имплементација на Fintech индустријата клиентите можат да аплицираат целосно онлајн со максимална безбедност и заштита на нивните лични податоци, воедно добивајќи брза услуга и квалитетен продукт од удобноста на својот дом.

Нашите предности

Грижа за корисници

Грижа за корисници

Беспрекорна услуга, секогаш тука за Вас.

Лесна комуникација

Лесна комуникација

Контакт центарот и филијалите Ви стојат на располагање за сите прашања.

Достапност

Достапност

Лесен пристап преку онлајн кориснички профил или во сите филијали ширум целата држава. 

Програма за лојални потрошувачи

Програма за лојални потрошувачи

Големи поволности за нашите редовни клиенти.

Одговорност

и професионално кредитирање

Доверба

најдобри совети и грижа за Вас

Приоритет

Ваш прв избор за кредитирање

Брзина

кредит во најкус можен рок