02 614 74 44

телефонски број

На што треба да внимавате при ...

На што треба да внимавате при изборот на поволни брзи кредити

На што треба да внимавате при изборот на поволни брзи кредити

На што треба да внимавате при изборот на поволни брзи кредити

Има неколку нешта на кои е добро да внимавате при изборот на поволни брзи кредити. Имајте го предвид следново при:  
  • избор на поволни брзи кредити: репутација на фирмата - репутацијата на фирмата која нуди поволни брзи кредити е од огромно значење. Дали ќе подигнете поволни брзи кредити како што очекувате, во голема мера зависи од коректноста на фирмите и самите практики во браншата. Затоа, внимателно ќе ги разгледате конкретните и актуелни понуди на поволни брзи кредити, за да бидете сигурни дека избирате опција која најмногу Ви одговара на потребите;
  • избор на поволни брзи кредити: начин на подигнување на кредитот - проверете на каков начин ќе го подигнете одобрениот износ при одобрување на споменатите поволни брзи кредити. Би било оптимално во близина да имате подружница на компанијата за брзи кредити, која ќе можете брзо и лесно да ја посетите. Во случај да нема таква, проверете дали имате можност средствата да ги подигнете на Вашата трансакциска сметка во банка.
  • избор на поволни брзи кредити: документи потребни за аплицирање - задолжително проверете какви документи се потребни при аплицирање за поволни брзи кредити, односно дали е доволна само валидна лична карта или треба да доставите и дополнителни документи за докажување на приход. Тука не станува збор за тоа дали сте способни да ги доставите бараните документи, туку дали процесот на аплицирање е брз и лесен. Колку повеќе документи се потребни, толку е подолг процесот на одобрување, односно ќе треба повеќе време за да ги добиете потребните средства.
 

Назад кон сите

Аплицирај за кредит
Прочитај повеќе
Подигнување на кредити – основни совети

Подигнување на кредити – основни совети

Основни совети за подигнување на кредити Основни совети за подигнување на кредити: разгледајте ги понудите наменети ...

повеќе детали
За секој прв кредит 0% камата

За секој прв кредит 0% камата

Креди ЈЕС нуди на сите нови клиенти да земат кредит со 0% камата. Точно така – враќаш толку колку што земаш, во ...

повеќе детали
Брзи кредити до плата - како можат да Ви помогнат во време на инфлација

Брзи кредити до плата - како можат да Ви помогнат во време на инфлација

Брзи кредити до плата - поим и карактеристики  Пред да Ве запознаеме со предностите на услугата „Брз ...

повеќе детали
Брзи онлајн кредити без докажување на приход - што треба да знаеме за оваа услуга

Брзи онлајн кредити без докажување на приход - што треба да знаеме за оваа услуга

Брзи онлајн кредити без докажување на приход Кога зборуваме за услугата „Брзи онлајн кредити без докажување ...

повеќе детали
Кој може да аплицира за брзи онлајн кредити без докажување на приход 

Кој може да аплицира за брзи онлајн кредити без докажување на приход 

За брзи онлајн кредити без докажување на приход можат да аплицираат максимално широк круг на клиенти. Како што веќе ...

повеќе детали
Креди Јес со целосно нови продукти

Креди Јес со целосно нови продукти

Креди Јес со задоволство Ве известува дека воведовме целосно нови продукти, како современо решение за сите Ваши ...

повеќе детали
Подигнување на кредити – причина за нивната популарност

Подигнување на кредити – причина за нивната популарност

Подигнување на кредити – причина за нивната популарност Во изминативе години, праксата за подигнување на ...

повеќе детали
Подигнување на брзи онлајн кредити на месечни рати - зошто да се доверите на Креди Јес

Подигнување на брзи онлајн кредити на месечни рати - зошто да се доверите на Креди Јес

Креди Јес Ви нуди навистина широк избор на брзи онлајн кредити на месечни рати. Брзите онлајн кредити на месечни рати ...

повеќе детали
Подигнување на брзи онлајн кредити на месечни рати

Подигнување на брзи онлајн кредити на месечни рати

Какви се предностите за Вас како клиент од подигнувањето на брзи онлајн кредити на месечни рати Првата предност за Вас ...

повеќе детали
Одговорност

и професионално кредитирање

Доверба

најдобри совети и грижа за Вас

Приоритет

Ваш прв избор за кредитирање

Брзина

кредит во најкус можен рок