02 614 74 44

телефонски број

Првиот добитник на наградната игра ...

Првиот добитник на наградната игра „Гледај ЕВРО 2024 со телевизор од Креди ЈЕС“

Првиот добитник на наградната игра „Гледај ЕВРО 2024 со телевизор од Креди ЈЕС“
Со задоволство Ве известуваме дека го имаме првиот добитник во наградната игра „Гледај ЕВРО 2024 со телевизор од Креди ЈЕС“! Честитки за:

А. Фера од филијала Скопје – Чаир ја доби наградата 43" Смарт TV.

Креди Јес ќе ги израдува своите клиенти за ЕВРО 2024 со уште седум 43" Смарт TV. 

Сите клиенти кои подигнале кредит од 01.06 до 31.07.2024 ќе учествуваат во наградната игра, без ограничување во поглед на кредитниот продукт, износот и рокот на отплата. Наградите ќе бидат доделени по случаен избор во следните осум седмици – по еден телевизор за среќните учесници.

Споделете ја возбудата со најблиските!

Правила на наградна игра
 

Назад кон сите

Аплицирај за кредит
Прочитај повеќе
Кредити на рати - основни карактеристики

Кредити на рати - основни карактеристики

Кредити на рати – што претставуваат Кредити на рати ги нарекуваме кредитите чија отплата не се врши одеднаш, ...

повеќе детали
Подигнување на кредити – основни совети

Подигнување на кредити – основни совети

Основни совети за подигнување на кредити Основни совети за подигнување на кредити: разгледајте ги понудите наменети ...

повеќе детали
Подигнување на кредити – причина за нивната популарност

Подигнување на кредити – причина за нивната популарност

Подигнување на кредити – причина за нивната популарност Во изминативе години, праксата за подигнување на ...

повеќе детали
Гледај ЕВРО 2024 со телевизор од Креди ЈЕС

Гледај ЕВРО 2024 со телевизор од Креди ЈЕС

Креди Јес ќе ги израдува своите клиенти за ЕВРО 2024 со осум 43" Смарт TV.  Сите клиенти кои подигнале ...

повеќе детали
Брзи онлајн кредити без докажување на приход - зошто да се доверите на Креди Јес

Брзи онлајн кредити без докажување на приход - зошто да се доверите на Креди Јес

Брзи онлајн кредити без докажување на приход – зошто да се доверите на Креди Јес Брзи онлајн кредити без ...

повеќе детали
Подигнување на брзи онлајн кредити на месечни рати

Подигнување на брзи онлајн кредити на месечни рати

Какви се предностите за Вас како клиент од подигнувањето на брзи онлајн кредити на месечни рати Првата предност за Вас ...

повеќе детали
Подигнување на брзи онлајн кредити на месечни рати - зошто да се доверите на Креди Јес

Подигнување на брзи онлајн кредити на месечни рати - зошто да се доверите на Креди Јес

Креди Јес Ви нуди навистина широк избор на брзи онлајн кредити на месечни рати. Брзите онлајн кредити на месечни рати ...

повеќе детали
Брзи онлајн кредити на месечни рати - што претставуваат

Брзи онлајн кредити на месечни рати - што претставуваат

Брзи онлајн кредити на месечни рати - кој ги нуди  Брзите онлајн кредити на месечни рати се нудат како услуга ...

повеќе детали
Седмиот добитник во наградната игра на Креди ЈЕС

Седмиот добитник во наградната игра на Креди ЈЕС

Веќе го имаме и седмиот добитник. Претпоследниот ТВ го освои T. Китановска од филијала Битола. Честитки за среќната ...

повеќе детали
Одговорност

и професионално кредитирање

Доверба

најдобри совети и грижа за Вас

Приоритет

Ваш прв избор за кредитирање

Брзина

кредит во најкус можен рок