Креди ЈЕС Ви нуди брзи и удобни кредити со флексибилни рати и без скриени трошоци.

Град Име Адреса Телефон Работно време Локација
Тетово Подружница бр.4, Тетово Борис Кидрич бр.88 075 305 828 08:30 до 17:30 часот. Неработни денови се сабота и недела. навигација
Скопjе Подружница бр.3, Скопје – Аеродром Бул. Јане Сандански Т.Ц Бисер (први кат) 076 450 224 08:30 до 16:30 часот. Неработни денови се сабота и недела. навигација
Скопjе Подружница бр.1, Скопје-Центар Даме Груев бр.3 076 363 630 08:30 до 17:30 часот. Неработни денови се сабота и недела. навигација
Куманово Подружница бр.2, Куманово Гоце Делчев бр.43 075 330 956 08:30 до 17:30 часот. Неработни денови се сабота и недела. навигација
Филиjaли

Град: Тетово

Име: Подружница бр.4, Тетово
Адреса: Борис Кидрич бр.88 навигација
Телефон: 075 305 828

Работно време: 08:30 до 17:30 часот. Неработни денови се сабота и недела.

Град: Скопjе

Име: Подружница бр.3, Скопје – Аеродром
Адреса: Бул. Јане Сандански Т.Ц Бисер (први кат) навигација
Телефон: 076 450 224

Работно време: 08:30 до 16:30 часот. Неработни денови се сабота и недела.

Град: Скопjе

Име: Подружница бр.1, Скопје-Центар
Адреса: Даме Груев бр.3 навигација
Телефон: 076 363 630

Работно време: 08:30 до 17:30 часот. Неработни денови се сабота и недела.

Град: Куманово

Име: Подружница бр.2, Куманово
Адреса: Гоце Делчев бр.43 навигација
Телефон: 075 330 956

Работно време: 08:30 до 17:30 часот. Неработни денови се сабота и недела.
Top