02 614 74 44

телефонски број

Гевгелија

Гевгелија, ул. Маршал Тито бр. 131

Гевгелија
Филијала: Гевгелија
Адреса: ул. Маршал Тито бр. 131, Гевгелија
Телефон: 075 393 624
Работно време: Понеделник– Петок
08:30 - 19:00
Сабота
09.00 - 14.00
 

Испратете барање

Вашите податоци:
Кореспонденција
Прашање:
Општи услови:

Ги прифаќам Општите услови и се согласувам со обработката на моите лични податоци содржани во овој формулар, исклучиво за внатрешна употреба, согласно Политиката за заштита на лични податоци и постоечката законска регулатива на територијата на Северна Македонија.

Безбедносен код:

Испрати го прашањето
Одговорност

и професионално кредитирање

Доверба

најдобри совети и грижа за Вас

Приоритет

Ваш прв избор за кредитирање

Брзина

кредит во најкус можен рок