02 614 74 44

телефонски број

Кредити на рати - основни ...

Кредити на рати - основни карактеристики

Кредити на рати - основни карактеристики

Кредити на рати – што претставуваат

Кредити на рати ги нарекуваме кредитите чија отплата не се врши одеднаш, туку се исплаќаат на рати. Тие рати, во повеќето случаи, имаат еднаков износ и се распределени на месечна основа. Вкупната сума која треба да се исплати на кредиторот по основ на подигнат кредит се состои од главницата, односно подигнатиот износ од страна на клиентот, заедно со пресметаната камата од страна на кредиторот. При подигнување на кредити на рати, таа вкупна сума се дели на еднакви делови, во зависност од определениот рок на отплата. Секој месец, клиентот исплаќа по еден од тие еднакви делови и така исплатата на кредитот се врши постепено, без да претставува финансиско оптоварување за клиентот.


Кога се неопходни кредити на рати

Кредити на рати се неопходни кога клиентот нема можност за еднократна и целосна отплата на својот долг кон кредиторот, на пример, во случаи кога клиентот има пониски примања и има потреба од месечно отплаќање на долгот. Во современиот свет, подигнувањето на кредити на рати е идеална можност за луѓето кои сакаат да си купат нов автомобил, да го реновираат својот дом или други значајни инвестиции и подобрувања на својот животен стандард. Благодарение на опцијата за користење на кредити на рати, клиентите ги добиваат потребните средства, но добиваат и план за текот на отплата на кредитот кој наполно одговара на нивните финансиски можности.
 

Назад кон сите

Аплицирај за кредит
Прочитај повеќе
Првиот добитник на наградната игра „Гледај ЕВРО 2024 со телевизор од Креди ЈЕС“

Првиот добитник на наградната игра „Гледај ЕВРО 2024 со телевизор од Креди ЈЕС“

Со задоволство Ве известуваме дека го имаме првиот добитник во наградната игра „Гледај ЕВРО 2024 со телевизор од ...

повеќе детали
Третиот добитник на наградната игра „Гледај ЕВРО 2024 со телевизор од Креди ЈЕС“

Третиот добитник на наградната игра „Гледај ЕВРО 2024 со телевизор од Креди ЈЕС“

Третиот добитник во наградната игра „Гледај ЕВРО 2024 со телевизор од Креди ЈЕС“ е Е. ...

повеќе детали
За секој прв кредит 0% камата

За секој прв кредит 0% камата

Креди ЈЕС нуди на сите нови клиенти да земат кредит со 0% камата. Точно така – враќаш толку колку што земаш, во ...

повеќе детали
Подигнување на брзи онлајн кредити на месечни рати - зошто да се доверите на Креди Јес

Подигнување на брзи онлајн кредити на месечни рати - зошто да се доверите на Креди Јес

Креди Јес Ви нуди навистина широк избор на брзи онлајн кредити на месечни рати. Брзите онлајн кредити на месечни рати ...

повеќе детали
Поволни брзи кредити - како да ги препознаете

Поволни брзи кредити - како да ги препознаете

Поволни брзи кредити - карактеристики кои треба да ги поседуваат Секој клиент, кој во даден момент има потреба од ...

повеќе детали
Подигнување на брзи онлајн кредити на месечни рати

Подигнување на брзи онлајн кредити на месечни рати

Какви се предностите за Вас како клиент од подигнувањето на брзи онлајн кредити на месечни рати Првата предност за Вас ...

повеќе детали
Вториот добитник на наградната игра „Гледај ЕВРО 2024 со телевизор од Креди ЈЕС“

Вториот добитник на наградната игра „Гледај ЕВРО 2024 со телевизор од Креди ЈЕС“

Со задоволство Ве известуваме дека го имаме вториот добитник во наградната игра „Гледај ЕВРО 2024 со телевизор од ...

повеќе детали
Брзи онлајн кредити на месечни рати - што претставуваат

Брзи онлајн кредити на месечни рати - што претставуваат

Брзи онлајн кредити на месечни рати - кој ги нуди  Брзите онлајн кредити на месечни рати се нудат како услуга ...

повеќе детали
Подигнување на кредити – основни совети

Подигнување на кредити – основни совети

Основни совети за подигнување на кредити Основни совети за подигнување на кредити: разгледајте ги понудите наменети ...

повеќе детали
Одговорност

и професионално кредитирање

Доверба

најдобри совети и грижа за Вас

Приоритет

Ваш прв избор за кредитирање

Брзина

кредит во најкус можен рок