02 614 74 44

телефонски број

Подигнување на кредити - зошто да ...

Подигнување на кредити - зошто да се доверите на Креди Јес

Подигнување на кредити - зошто да се доверите на Креди Јес

Подигнување на кредити - зошто да се доверите на Креди Јес

  • Подигнување на кредити од Креди Јес: Широка и разновидна понуда – во портфолиото на Креди Јес ќе најдете широка и разновидна понуда за подигнување на кредити, насочени кон потребите на различни групи клиенти - вработени, пензионери, занаетчии, сопственици на фирми, како и такви кредити што може да ги искористите за посебна намена – реновирање во домот, поправка на автомобилот и сл.
  • Подигнување на кредити од Креди Јес: Без скриени трошоци и нејасни услови – во нашата понуда за подигнување на кредити не постојат никакви скриени трошоци или пак нејасни услови. Во нашата пракса, од клиентите не бараме дополнителни провизии при подигнување на кредитот, што значи дека сите услови се транспарентно соопштени однапред и јасно презентирани на клиентите. Дополнително, на пазарот сме веќе 4 години и сме докажале дека, со нашиот коректен однос, клиентите секогаш можат да сметаат на нас.
  • Подигнување на кредити од Креди Јес: Брзо и лесно – кога аплицирате за една од понудите за подигнување на кредит во Креди Јес, неопходен Ви е само документ за лична идентификација. Процедурата за аплицирање може да се одвива и целосно онлајн, со пополнување на електронска апликација преку Вашиот кориснички профил на веб страната на Креди Јес. Известувањето за одобрување е во рамки на неколку минути, а подигнувањето на средствата може да го направите преку Вашата лична трансакциска или лично во сите наши филијали ширум државата.
  • Подигнување на кредити од Креди Јес: Пријателски однос и поддршка – тимот на Креди Јес е секогаш пријателски настроен кон клиентите. Во секое време, ќе Ви помогнеме со професионален совет или консултација при подигнување на кредити или рефинансирање на истите. Не двоумете се да ни се обратите, тука сме за Вас! 

Назад кон сите

Аплицирај за кредит
Прочитај повеќе
Поволни брзи кредити - зошто да се доверите на Креди Јес

Поволни брзи кредити - зошто да се доверите на Креди Јес

Поволни брзи кредити од Креди Јес – Широка понуда Тимот на Креди Јес има разработено широка понуда од ...

повеќе детали
На што треба да внимавате при изборот на поволни брзи кредити

На што треба да внимавате при изборот на поволни брзи кредити

На што треба да внимавате при изборот на поволни брзи кредити Има неколку нешта на кои е добро да внимавате при ...

повеќе детали
Брзи кредити до плата - како можат да Ви помогнат во време на инфлација

Брзи кредити до плата - како можат да Ви помогнат во време на инфлација

Брзи кредити до плата - поим и карактеристики  Пред да Ве запознаеме со предностите на услугата „Брз ...

повеќе детали
Подигнување на кредити – причина за нивната популарност

Подигнување на кредити – причина за нивната популарност

Подигнување на кредити – причина за нивната популарност Во изминативе години, праксата за подигнување на ...

повеќе детали
Поволни брзи кредити - како да ги препознаете

Поволни брзи кредити - како да ги препознаете

Поволни брзи кредити - карактеристики кои треба да ги поседуваат Секој клиент, кој во даден момент има потреба од ...

повеќе детали
Брзи онлајн кредити без докажување на приход - што треба да знаеме за оваа услуга

Брзи онлајн кредити без докажување на приход - што треба да знаеме за оваа услуга

Брзи онлајн кредити без докажување на приход Кога зборуваме за услугата „Брзи онлајн кредити без докажување ...

повеќе детали
Вториот добитник на наградната игра „Гледај ЕВРО 2024 со телевизор од Креди ЈЕС“

Вториот добитник на наградната игра „Гледај ЕВРО 2024 со телевизор од Креди ЈЕС“

Со задоволство Ве известуваме дека го имаме вториот добитник во наградната игра „Гледај ЕВРО 2024 со телевизор од ...

повеќе детали
Брзи онлајн кредити на месечни рати - што претставуваат

Брзи онлајн кредити на месечни рати - што претставуваат

Брзи онлајн кредити на месечни рати - кој ги нуди  Брзите онлајн кредити на месечни рати се нудат како услуга ...

повеќе детали
Брзи онлајн кредити без докажување на приход - зошто да се доверите на Креди Јес

Брзи онлајн кредити без докажување на приход - зошто да се доверите на Креди Јес

Брзи онлајн кредити без докажување на приход – зошто да се доверите на Креди Јес Брзи онлајн кредити без ...

повеќе детали
Одговорност

и професионално кредитирање

Доверба

најдобри совети и грижа за Вас

Приоритет

Ваш прв избор за кредитирање

Брзина

кредит во најкус можен рок