Креди ЈЕС Ви нуди брзи и удобни кредити со флексибилни рати и без скриени трошоци.

Креди Јес ДОО Скопје брзи и удобни кредити

Кредит до плата и потрошувачки кредит со рок на отплата до 11 месеци.

¥€$

Kредит до плата
до 15 000 МКД

од 3.000 МКД до 15 000 МКД со рок на отплата од 1 месец.

¥€$

Потрошувачки кредит
на рати до 90 000 МКД

од 3.000 МКД до 90 000 МКД со рок на отплата до 11 месеци.

¥€$

Начини на аплицирање
за кредит:

Онлајн преку Аплицирај во филијала Во една од нашите филијали.

Зошто Креди ЈЕС?

Ние сме меѓународна компанија која веќе постои 11 години, успешно и коректно работи на пазарот и им нудиме најдобри услови на нашите клиенти.

Лесно и брзо склучување на Договор

Над 500 задоволни клиенти

Заем од лојална компанија

Над 50% од нашите клиенти ги користат нашите продукти повторно.

Без скриени трошоци

Немаме никакви дополнителни трошоци! Ја плаќате само Вашата избрана рата.

Аплицирај во една од канцелариите на Креди ЈЕС

Без скриени трошоци за аплицирање,максимално олеснети процедури и брзо одобрување.

ФИЛИЈАЛИ

Новости

Бидете во тек со сите наши новости.

Кредит за пензионери

Кредит за пензионери

06.09.2021

Финансиско друштво Креди ЈЕС ја проширува својата понуда на кредитни продукти, со што кон досегашните типови на потрошувачки кредити го...

Прочитај повеќе
добивате подарок

За секој подигнат кредит, добивате подарок!

18.07.2021

Лето е! Креди ЈЕС ќе ги израдува своите клиенти со летни изненадувања. За секој подигнат кредит, добивате подарок, бидејќи ги...

Прочитај повеќе
Креди Јес се приклучи кон Асоцијацијата на Финансиски друштва на Северна Македонија

Финансиското друштво Креди ЈЕС се приклучи кон Асоцијацијата на Финансиски друштва на Северна Македонија

04.06.2021

Почитувани, со задоволство ве известуваме дека од неодамна нашето финансиско друштво Креди ЈЕС стана член на Асоцијацијата на Финансиски друштва на Северна Македонија. Тоа е голем показател дека нашата компанијата кредитира разумно, транспарентно и со голема грижа кон клиентите.

Прочитај повеќе

Ви се допаѓа ли нашата страна?

Кликнете лајк на нашата онлајн Фејсбук страна и очекувајте специјални промоции и понуди.

Ние сме тука за да Ви помогнеме

Слободно контактирајте не, преку телефон во нашето работно време или преку маил во секое време.

Јавете се на

02 6147444

Работно време

08:30 до 17:30 часот. Неработни денови се сабота и недела.

Електронска пошта

info@credi-yes.com

Top