Креди ЈЕС Ви нуди брзи и поволни кредити со флексибилни рати и без скриени трошоци.

Може да уплаќате лично во нашата подружница со лична карта или преку една од нашите трансакциски сметки наведени подолу.

УНИ Банка АД Скопје: 240010111571708

НЛБ Банка АД Скопје: 210073963840129

Комерцијална Банка АД Скопје: 300000004523922

Средствата ќе бидат на вашата лична трансакциска сметка најдоцна до крајот на следниот работен денпо одобрување на сумата и потпишување на Договорот за кредит.

За сите прашања и информации поврзани со Вашиот кредит може да се јавите на нашиот телефонски број 02 6147444, на нашата е-маил адреса info@credi-yes.com или да посетите една од нашите филијали каде нашите кредитни консултанти ќе ви одговорат за секакви прашања поврзани со Вашиот кредит.

Потребно е да поминат најмалку 30 дена за повторно да аплицирате за кредит.

Да, сите граѓани на РСМ со важечка лична карта на возраст од 20 до 71 години можат да аплицираат за кредит иако имаат кредити во други финансиски друштва или банки. Исто така, нашата компанија врши рефинансирање на постоечки кредити во други финансиски институции.

Договорот за кредит во Креди Јес може да се потпише на два начина:

Онлајн: преку креирање на кориснички профил на нашата веб страна, со внесување СМС код за верификација кој ќе го добиете на Вашиот мобилен телефон.

Со потпишување на Договорот лично во нашата Подружница.

За да аплицирате за кредит потребно е да имате помеѓу 20 и 71 година и да сте државјанин на Република Македонија, да имате валидна лична карта, е-маил адреса,телефонски број и лична трансакциска сметка. Доколку ги сакате парите во кеш не Ви е потребна трансакциска сметка.

Одобруваме потрошувачки кредити во износ од 3.000 до 90.000 денари, со рок на отплата од 1 до 15 месеци.

Креди Јес е ново Финансиско друштво во Македонија кое нуди два вида на кредити:

  • Најповолни потрошувачки кредити до плата;
  • Потрошувачки кредити на повеќе месечни рати.

Креди Јес ДОО Скопје е меѓународно финансиско друштво кое нуди најповолни кредити до плата и кредити на повеќе месечни рати.

Top