Креди ЈЕС Ви нуди брзи и поволни кредити со флексибилни рати и без скриени трошоци.

веќе можете да аплицирате за кредит

Со Креди Јес, сега е толку лесно да подигнете кредит од дома, од работа или каде и да сте. Нашата компанија Ви нуди можност да аплицирате онлајн и да го подигнете кредитот на Вашата трансакциска сметка.

Процесот е брз и лесен. Аплицирате само со неколку клика, одобрувањето е брзо, а средствата Ви се префрлаат на трансакциската сметка.

Нема потреба да ја напуштате удобноста на својот дом, работно место или да си го трошите Вашето слободното време.

Продукти кои Ви ги нуди Креди ЈЕС :

Кредит до плата

од 3 000 до 15 000 МКД со рок на отплата од 1 месец.

Потрошувачки кредит

од 3 000 до 90 000 МКД со рок на отплата од 11 месеци.

Условите за аплицирање и одобрување на кредит во Креди ЈЕС се целосно прилагодени според
потребите и можностите на клиентите.

Аплицирајте сега!

Top
/