Креди ЈЕС Ви нуди брзи и поволни кредити со флексибилни рати и без скриени трошоци.

кредит 0% камата

За секој прв кредит 0% камата

01.12.2022

Креди ЈЕС нуди на сите нови клиенти да земат кредит со 0% камата. Точно така – враќаш толку колку што…

Прочитајте повеќе

Креди ЈЕС отвара нови филијали

19.07.2022

Креди ЈЕС го продолжува своето проширување на мрежата и постојано отвара нови филијали на територија на целата држава. Во првите…

Прочитајте повеќе

Креди ЈЕС отвори нова подружница во Скопје

21.02.2022

Слушајќи ги потребите на нашите клиенти Креди ЈЕС продолжува со проширување на деловната мрежата преку отварање на уште една нова…

Прочитајте повеќе
ново продолжено работно време

Креди ЈЕС со ново продолжено работно време

01.11.2021

Со задоволство Ве известуваме дека Креди ЈЕС го продолжува работното време на своите филијали, а работен ден ќе биде и…

Прочитајте повеќе
новоотворена филијала

КРЕДИ ЈЕС СО НОВООТВОРЕНА ПОДРУЖНИЦА ВО СКОПЈЕ-ЧАИР

12.10.2021

Со големо задоволство Ве информираме за нашата нова подружница во населба Чаир, Скопје. Креди ЈЕС ја збогати својата мрежа на…

Прочитајте повеќе
нови подружници-креди jeс

Поблиску до вас! Креди ЈЕС отвори нови подружници во Прилеп, Велес и Штип каде може да аплицирате за брз потрошувачки кредит

04.10.2021

Финансиско Друштво Креди ЈЕС постои на интернационалните пазари во Европа цели 13 години, а веќе втора година продолжува успешно да…

Прочитајте повеќе
Кредит за пензионери

Кредит за пензионери

06.09.2021

Финансиско друштво Креди ЈЕС ја проширува својата понуда на кредитни продукти, со што кон досегашните типови на потрошувачки кредити го…

Прочитајте повеќе
добивате подарок

За секој подигнат кредит, добивате подарок!

18.07.2021

Лето е! Креди ЈЕС ќе ги израдува своите клиенти со летни изненадувања. За секој подигнат кредит, добивате подарок, бидејќи ги…

Прочитајте повеќе
Креди Јес се приклучи кон Асоцијацијата на Финансиски друштва на Северна Македонија

Финансиското друштво Креди ЈЕС се приклучи кон Асоцијацијата на Финансиски друштва на Северна Македонија

04.06.2021

Почитувани, со задоволство ве известуваме дека од неодамна нашето финансиско друштво Креди ЈЕС стана член на Асоцијацијата на Финансиски друштва на Северна Македонија. Тоа е голем показател дека нашата компанијата кредитира разумно, транспарентно и со голема грижа кон клиентите.

Прочитајте повеќе
веќе можете да аплицирате за кредит

Сега, веќе можете да аплицирате за кредит, целосно онлајн.

02.06.2021

Со Креди Јес, сега е толку лесно да подигнете кредит од дома, од работа или каде и да сте. Нашата компанија Ви нуди можност да аплицирате онлајн и да го подигнете кредитот на Вашата трансакциска сметка.

Прочитајте повеќе
Top