Креди ЈЕС Ви нуди брзи и поволни кредити со флексибилни рати и без скриени трошоци.

новоотворена филијала

Со големо задоволство Ве информираме за нашата нова подружница во населба Чаир, Скопје. Креди ЈЕС ја збогати својата мрежа на подружници во главниот град каде Ви се достапни нашите финансиски услуги.

Ве очекуваме на ул. Џон Кенеди бр.5/2-6 (поранешна Охридска Банка, наспроти Телеком и А1).

Работното време на филијалата е од 08:30 до 17:30 часот од понеделник до петок.

Продукти кои Ви ги нуди Креди ЈЕС :

Нудиме од 3000 мкд до 90 000 мкд со можност за отплата од 3 до 15 месечни рати.

Условите за аплицирање и одобрување на кредит во Креди ЈЕС се целосно прилагодени според потребите и можностите на клиентите.

Повелете нашите кредитни консултанти ќе Ви одговорат на секое Ваше барање, Ве очекуваме!

Аплицирајте сега!

Top
/