Креди ЈЕС Ви нуди брзи и поволни кредити со флексибилни рати и без скриени трошоци.

Креди ЈЕС го продолжува своето проширување на мрежата и постојано отвара нови филијали на територија на целата држава. Во првите шест месеци од 2022ра година се отворени 7 нови филијали во седум различни градови. Во Скопје најнова локација се наоѓа во населбата Ѓорче Петров, другите локации се наоѓаат во следните градови: Битола, Кичево, Кочани, Охрид, Кавадарци, и во Тетово каде веќе е оперативна втората филијала.

Нашата компанија и оваа година не престанува со агендата за развој и проширување на мрежата на филијали. Секојдневно се трудиме да ја исполниме нашата цел, да бидеме достапни секому и секаде. Денес веќе имаме 15 филијали во 11 града во државата и план за отварање на нови локации. Исто така со задоволство го прошируваме нашиот тим на вработени, а задоволни клиенти е нашиот најголем приоритет.

Креди ЈЕС е финансиска институција која е секогаш блиску до луѓето, нуди низа кредитни продукти достапни за своите клиенти, како и добри услови за кредит кои ги задоволуваат вашите потреби. Освен во филијалата, можете да аплицирате и онлајн.

Целосен список на филијали со нивните адреси и контакти се наѓа тука.

Top
/