Креди ЈЕС Ви нуди брзи и поволни кредити со флексибилни рати и без скриени трошоци.

ново продолжено работно време

Со задоволство Ве известуваме дека Креди ЈЕС го продолжува работното време на своите филијали, а работен ден ќе биде и сабота.

Новото работно време на сите филијали започнува од 01.11.2021 год.
Понеделник – Петок од 08:30 до 19:00 часот
Сабота од 09:00 до 14:00 часот

Финансиското друштво Креди ЈЕС започна со работа во Северна Македонија во 2019та година и мрежата во моментов брои осум филијали во шест градови – Скопје, Куманово, Тетово, Прилеп, Штип и Велес.
За само 2 години, компанијата изгради име на фер и доверлив партнер меѓу своите клиенти.


Производи кои ги нудиме:
Кредит до плата
Потрошувачки кредит
Кредит за пензионери
Можете да аплицирате за кредит во една од нашите филијали или да аплицирате целосно онлајн, откако ќе регистрирате профил.

Top
/