Креди ЈЕС Ви нуди брзи и поволни кредити со флексибилни рати и без скриени трошоци.

нови подружници-креди jeс

Финансиско Друштво Креди ЈЕС постои на интернационалните пазари во Европа цели 13 години, а веќе втора година продолжува успешно да ја развива својата дејност и во Македонија. Со цел да сме поблиски до клиентите ја проширивме својата мрежа на филијали со три нови подружници во Прилеп, Велес и Штип. Преку развивањето на својата мрежа Креди ЈЕС се повеќе се приближува до потребите на сегашните и идни клиенти правејќи уште еден чекор понапред кон достигнувањето на својата цел да се биде што поблиску до своите клиенти и квалитетно и навремено да им одговори на секојдневните финансиски потреби.

Може да не посетите на следниве нови локации:

1. Подружница 5 Велес – ул. 8-ми Септември (Маршал Тито) 66

2. Подружница 6 Прилеп – ул. Сотка Ѓорѓиоски бр.13

3. Подружница 7 Штип – ул. Ванчо Прќе ББ

Креди ЈЕС Ви нуди:

Нудиме од 3000 мкд до 90 000 мкд со можност за рок на отплата од 3 до 15 месечни рати.

Со задоволство Ве покануваме да не посетите во некоја од нашите филијали.

Покрај услугите што ги нудиме во филијала, можете да аплицирате целосно онлајн, со регистрирање на кориснички профил.

Ве очекуваме!

Top
/