Креди ЈЕС Ви нуди брзи и поволни кредити со флексибилни рати и без скриени трошоци.

crediyes-office

Финансиско Друштво Креди ЈЕС веќе успешно работи 1 година во Македонија. Друштвото е
дел од меѓународна компанија која постои и коректно работи на интернационалните пазари во Европа веќе 11 години, а веќе успешно работи една година и во Македонија. По добивање на решение издадено од Министерство за Финансии на Република Македонија од 31.10.2019 Креди Јес активно започна со формирање на професионален тим за работа и веќе отвари четири од повеќе предвидени подружници во нашата држава.

  • Подружници бр.1 Скопје – Центар – се наоѓа на ул.Даме Груев број 3 (градски зид,позади Собрание на РМ).
  • Подружница бр.2, Куманово – се наоѓа на ул.Даме Груев број 3 (градски зид,позади Собрание на РМ).
  • Подружница бр.3, Скопје – Аеродром – се наоѓа на Ј.Сандански Т.Ц Бисер (први кат).
  • Подружница бр.4, Тетово – се наоѓа на ул. Борис Кидрич бр.88  Тетово (кај пазарот).

Лесна и брза апликација за КЕШ кредит само со лична карта во Подружницата на Креди ЈЕС
секој работен ден од понеделни-петок од 8:30 – 17:30 часот.
Исто така може лесно, брзо и без чекање да си ја уплатите Вашата рата за кредит во една од
нашите филијали.

Повелете, нашите кредитни консултанти ќе Ви одговорат на секое Ваше прашање!

Продукти кои Ви ги нуди Креди ЈЕС :

Кредит до плата

од 3 000 до 15 000 МКД со рок на отплата од 1 месец.

Потрошувачки кредит

од 3 000 до 90 000 МКД со рок на отплата од 11 месеци.

Условите за аплицирање и одобрување на кредит во Креди ЈЕС се целосно прилагодени според
потребите и можностите на клиентите.

Исто така може да аплицирате брзо и лесно за кредит на онлајн страната www.crediyes.mk без
дополнителни провизии и скриени трошоци.

Top
/