Креди ЈЕС Ви нуди брзи и поволни кредити со флексибилни рати и без скриени трошоци.

crediyes-office

Од неодамна во Македонија започна со работа ново Финансиско Друштво Креди ЈЕС. Друштвото е  дел од меѓународна компанија која постои и коректно работи на интернационалните пазари во Европа веќе 11 години, а сега успешно започна со работа и во Македонија. По добивање на решение издадено од Министерство за Финансии на Република Македонија од 31.10.2019 Креди Јес активно започна со формирање на професионален тим за работа и веќе отвари една од повеќе предвидени подружници во нашата држава.

Подружници бр.1 Скопје – Центар

Локацијата на Подружница бр.1 се наоѓа на ул.Даме Груев број 3 (градски зид,позади Собрание на РМ)

Лесна и брза апликација за КЕШ кредит само со лична карта во Подружницата на Креди ЈЕС секој работен ден од понеделни-петок од 8:30 – 16:30 часот

 Повелете, нашите кредитни консултанти ќе Ви одговорат на секое Ваше прашање!

Продукти кои Ви ги нуди Креди ЈЕС :

Кредит до плата

  • од 3 000 до 15 000 МКД
  • со рок на отплата од 1 месец

Потрошувачки кредит

  • од 3 000 до 90 000 МКД
  • со рок на отплата од 11 месеци

Условите за аплицирање и одобрување на кредит во Креди ЈЕС се целосно прилагодени според потребите и можностите на клиентите.

Исто така може да аплицирате брзо и лесно за кредит на онлајн страната www.crediyes.mk без дополнителни такси и скриени трошоци.

Top
/