Креди ЈЕС Ви нуди брзи и поволни кредити со флексибилни рати и без скриени трошоци.

Слушајќи ги потребите на нашите клиенти Креди ЈЕС продолжува со проширување на деловната мрежата преку отварање на уште една нова филијала.
Во насока да обезбедиме брза и квалитетна услуга за своите клиенти се приближуваме до потребите на клиентите, правејќи уште еден чекор понапред кон достигнувањето на својата цел, да се биде што поблиску до своите клиенти и квалитетно да им одговори на секојдневните финансиски потреби.
Со големо задоволство Ве покануваме да ја посетите новата филијала во населба Ѓорче Петров- Скопје.

Адреса: ул. Ѓорче Петров бр. 71, Скопје

Телефон: 075353964 

Работното време на филијала:

Понеделник – Петок

08:30 – 19:00

Сабота

09.00 – 14.00

Повелете нашите кредитни консултанти ќе Ви одговорат на секое Ваше барање, Ве очекуваме!

Аплицирајте сега!

Top
/