Креди ЈЕС Ви нуди брзи и поволни кредити со флексибилни рати и без скриени трошоци.

Credi Yes е нова, современа брзорастечка компанија во областа на микрокредитирање на физички лица во Македонија. Поради брз раст, развивање и извршување на својата дејност потребен ни е:

Кредитен консултант

за советување на клиенти за брзи потрошувачки кредити и одобрување на кредити во филијала Скопје

Соодветниот кандидат за оваа позиција треба да биде комуникативен, проактивен, одговорен и да поседува мулти таскинг вештини применувајќи ги преку исклучителна услуга на клиенти.

Опис на работно место:

 • Комуникација со клиенти на Credi Yes на шалтер и преку телефон
 • Пополнување на документи и барања за аплицирање за кредит
 • Информирање на клиентите за нашиот продукт и услуги во филијала
 • Собирање,класификации и примарна обработка на документи
 • Конзистентно следење на обврските на клиентите
 • Работа со готовина
 • Привлекување на нови клиенти преку разни маркетинг активности

Квалификации:

 • Релевантно искуство од најмалку 1 година на иста или слична позиција
 • Одлични комуникациски и организациски способности и добри вештини за продажба
 • Одлично познавање на MS office (Excel,Word)
 • Образование: Пожелно е ВСС
 • Флексибилен кандидат за работно време од понеделник до сабота

Компанијата нуди:

 • Корпоративна обука во согласнот со најдобрите практики од оваа област
 • Конкурентска фиксна плата,бонуси засновани од постигнати резултати,договор за вработување,
 • Службен телефон
 • Можност за брзо напредување во рамките на компанијата

Доколку сакате да бидете дел од нашата компанија, да се развиете како професионалец, да стекнете нови знаења, вештини и споосбности од областа Ве молиме испратете ни детално CV преку полето Брза Апликација.

Сите заинтересирани кандидати потребно е да го испратат своето CV со нагласена позиција за која аплицираат на е-маил адреса: career@credi-yes.com

За секакви дополнителни прашања слободно може да не контактирате на посочената е-маил адреса.

Кандидатие за кои компанијата ќе биде заинтересирана ќе бидат информирани во рок од 7 работни дена од датумот на апликација за работа.

Ви благодариме за интересот да се вработите во нашата компанија.

Top