Креди ЈЕС Ви нуди брзи и поволни кредити со флексибилни рати и без скриени трошоци.

кредит 0% камата

Креди ЈЕС нуди на сите нови клиенти да земат кредит со 0% камата. Точно така – враќаш толку колку што земаш, во рамките на 30 дена!

Понудата е валидна за сите нови клиенти на кои им е одобрен прв кредит со сума до 20 000 МКД и кој ќе го вратат за рок од 30 дена.

Како да аплицирте за кредит со 0% камата

Аплицирајте за кредит, на начин на кој Ви е најлесно:

  • Онлајн – на нашата онлајн страна www.crediyes.mk на полето АПЛИЦРАЈ ЗА КРЕДИТ ОНЛАЈН, со валидна е-маил адреса се регистрирате и пополнувате основни податоци за Вас;
  • Филијала – посетете една од нашите филијала каде нашите консултанти ќе ви објаснат детално за новите тековни понуди.

Каде да го вратам заемот

Важно е да знаете дека кредитот треба да го вратите во рамките од 30 дена, на најлесен начин што ќе го изберете:

  • Онлајн – преку електронска уплата на трансакциска сметка;
  • Филијалa – лично со лична карта или со број на Вашиот кредит;
  • Со уплатница во која било банка или пошта на една од нашите наведени трансакциски сметки:

УНИ Банка АД Скопје: 240010111571708

НЛБ Банка АД Скопје: 210073963840129

Комерцијална Банка АД Скопје 300000004523922

Производи кои ги нудиме:
• Кредит до плата
 Потрошувачки кредит
• Кредит за пензионери

Аплицирајте сега!

Top
/