Креди ЈЕС Ви нуди брзи и поволни кредити со флексибилни рати и без скриени трошоци.

добивате подарок

Лето е! Креди ЈЕС ќе ги израдува своите клиенти со летни изненадувања. За секој подигнат кредит, добивате подарок, бидејќи ги цениме нашите клиенти.

Продукти кои Ви ги нуди Креди ЈЕС:

Кредит до плата

од 3 000 до 15 000 МКД со рок на отплата од 1 месец.

Потрошувачки кредит

од 3 000 до 90 000 МКД со рок на отплата од 11 месеци.

Условите за аплицирање и одобрување на кредит во Креди ЈЕС се целосно прилагодени според потребите и можностите на клиентите.

Клиентите, на кои им е одобрен онлајн кредит, можат да го добијат подарокот при посета на некоја од нашите филијали.

Период на промоцијата: 19.07 – 31.08.2021 г.

Аплицирајте сега!

Top
/